Menu Sluiten

OVER ONS

BAV Power Group is gespecialiseerd in gebruikte – originele – auto onderdelen en accessorries voor BMW en MINI .  Ons bedrijf is relatief jong en daarom nog niet zo bekend in het Brabantse land. Hoogste tijd om daarin verandering te brengen . De medewerkers van BAV Power Group kunnen communiceren in verschillende talen.

  • Nederlands

  • Engels

  • Deutch

We leveren vaak onderdelen aan onze klanten, dus het is het beste om ons te bellen voor een afspraak met ons te maken.

DE MEEST HOOGSTE KWALITEIT

Wij leveren gebruikte BMW en MINI onderdelen die vrijwel niet van nieuw zijn te onderscheiden. Onze BMW en MINI parts komen rechtstreeks van Duitse en Engelse gecertificeerde sloperijen en recyclebedrijven.De onderdelen zijn meestal afkomstig van fabrieksnieuwe testauto’s. Auto’s die na een paar honderd kilometer uit elkaar worden gehaald. Dus geen deukjes of andere oneffenheden. U hoeft dan ook niet eerst te repareren!

ONS ONDERDELENAANBOD

Wij hebben in ons assortiment complete voorkoppen, deuren, achterkanten en interieuren voor particulieren.

Aan schadeherstelbedrijven en handelaren bieden wij complete onderdelenpakketten tegen scherpe prijzen!

Wij leveren BMW en MINI onderdelen voor diverse modellen en typen. U kunt ook BMW en MINI onderdelen in een bepaalde kleur bestellen. 

BAV Power Group beschikt over de correcte chassisnummers en laknummers van de donorauto’s. Zo weten wij altijd de herkomst van de onderdelen en zorgen we voor de correcte kleurlevering.

Mini Clubman F54 LCI 2020-

MINI ONDERDELEN

KIJK ONZE MINI ONDERDELEN

Bmw iNext i8 i12

BMW ONDERDELEN

KIJK ONZE BMW ONDERDELEN

WhatsApp chat